Wie ben ik?

WIE BEN IK/HOE IS HET BEGONNEN?

 

Hallo allemaal!! Mijn naam is Mark van Overveld. Samen met mijn ouders, mijn broertje en onze lieve hond woon ik in het mooie Dorst. 

 

Het entertainen zit er al vanaf jongs af aan in. Altijd Andre van Duin nadoen tijdens de weekafsluiting op de lagere school en meedoen aan de playbackshow tijdens de carnaval. 

Tijdens mijn periode op het Scala (middelbare school) begon ik er achter te komen dat ik eigenlijk best wel kon zingen. In die periode is het een klein beetje begonnen. Lekker zingen op examenfeesten en verjaardagsfeesten van vrienden en bekenden. 

 

 

Als snel ging het balletje rollen en nu staan we elke weel te stralen op verschillende podium. Een droom is uitgekomen. Nieuwe dromen zijn ontstaan, en dat betekent dat jullie nog niet van mij af zijn!